EDAS EXIM – Experienta si stabilitate

Companie privata, infiintata in anul 1994 in Bucuresti, Romania.

Primele activitati comerciale au vizat zona de laboratoare medicale, prin furnizarea de hote cu flux laminar si sisteme de apa pura si ultrapura. Acest domeniu s-a extins treptat, prin oferirea unor solutii constructive pentru amenajarea de laboratoare si sali de operatii si sisteme complete de apa pentru aplicatii farmaceutice, in parteneriat cu firme de traditie din Europa.

Anul 2006 marcheaza extinderea activitatii noastre in domeniul epurarii apelor uzate municipale si industriale, alaturi de firme partenere cu vasta experienta in acest domeniu.

Din anul 2013, compania s-a implicat in activitati de cercetare-dezvoltare in domeniul protectiei mediului, in parteneriat cu centre de cercetare si universitati tehnice din Romania.

Incepand cu anul 2017, EDAS a obtinut atestatul MADR pentru proiectare si executie de lucrari de imbunatatiri funciare (irigatii), luand nastere un nou department in structura societatii.

In prezent, oferim servicii de proiectare si executie pentru statii de epurare si tratare a apei si retele de canalizare (conducte de alimentare cu apa), lucrari de imbunatatiri funciare, amenajare sali de operatii si camere curate din industria farmaceutica, sisteme de apa purificata si apa pentru injectabile, comercializare si dotare de ambulante.

Strategia companiei noastre este de a oferi solutii complet adaptate cerintelor clientilor nostri, cu respectarea standardelor de specialitate.

Avantajele noastre sunt cunoasterea cerintelor legislative pentru calitatea apei si aerului, echipa de specialisti si reteaua solida de furnizori si parteneri.

Expertiza

Cautam sa furnizam cele mai adecvate solutii în vederea eficientizarii activitatii clientilor.

Echipamente performante

Asistam clienti nostrii pentru dotarea infrastructurii acestora cu aparatura si echipamente performante de cea mai înalta calitate

Asistenta si consiliere

Asiguram calitatea serviciilor furnizate si relatii optime de comunicare cu furnizorii si clientii