Unitati mobile de interventie / ambulante

EDAS EXIM ofera solutii complete pentru unitatile mobile de interventie, de la ambulante la centre de comanda sau vehicule de management a calamitatilor
Oferim tehnologie de ultima generatie in care se regasesc solutii adaptate situatiilor de asistenta prespitaliceasca si prim ajutor, transport pacienti si vehicule de urgenta.

Produsele sunt de cea mai inalta calitate, prin dezvoltarea continua a productiei si tehnologiei folosite.

Ambulante tip A1
Oferim ambulante tip A1 carosate pe sasiuri tip L1H1, destinate transportului unui singur pacient care nu devine pacient cu urgente.
Ambulantele sunt certificate in conformitate cu Standardul European EN 1789.

Ambulante tip A2
Oferim ambulante tip A2 carosate pe sasiuri tip L2H1 si L2H2, destinate transportului a unui singur sau mai multi pacienti, pe targa sau pe scaune, care nu devin pacienti cu urgente.
Ambulantele sunt certificate in conformitate cu Standardul European EN 1789.

Ambulante tip B si C
Ambulantele de tip si C sunt carosate pe sasiuri tip L2H2 sau L3H2, sunt ambulante de urgenta destinate transportului, tratamentului si monitorizarii starii pacientului pana la unitatea spitaliceasca.
Ambulantele sunt certificate in conformitate cu Standardul European EN 1789

Vehicule pentru Managementul Calamitatilor
Vehicule special proiectate, echipate si personalizate pentru nevoile fiecarui potential client care isi desfasoara activitatea in gestionarea calamitatilor cu victime multiple.

Vehicule de Raspuns Integrat
Unitati complet modulare compuse din containere pentru transportul si distributia de echipamente grele si usoare for interventia in situatii de catastrofe naturale sau prabusiri d constructii civile.