Camere Curate - Săli de Operații

Camere Curate, Sali de Operatii

Oferim un pachet complet de servicii: consultanta tehnica, proiectare, execuție, pentru camere curate și sali de operații, sau alte spatii unde calitatea aerului trebuie se încadreze în limitele prevăzute de standardele internaționale în domeniu (ex. ISO 14644 – Cleanrooms and associated controlled environments, GMP – Good Manufacturing Practice).

Echipa noastră are o experiență îndelungată în elaborarea studiilor de pre-fezabilitate și fezabilitate, evaluarea sistemelor de climatizare și amenajărilor existente, cât și evaluarea costurilor necesare investiției pentru diferite proiecte din domeniul medical, sănătate publica, cercetare-dezvoltare, microelectronica etc., care includ atât construcții noi, cât și reabilitări sau modernizări de clădiri/spatii.

Echipa noastră include specialiști romani și străini, experți tehnici și membrii în comitetele de lucru ale standardului ISO 14644.

Servicii oferite:

  • Consultanta tehnica în domeniul camerelor curate (prevenirea și controlul contaminării, circuite funcționale)
  • Întocmire documentații (pre-fezabilitate, fezabilitate, audit)
  • Management de proiect (coordonare lucrări de execuție-montaj, urmărirea bugetelor și termenelor de execuție)
  • Proiectare sisteme HVAC și rețele de distribuție a aerului (proiect tehnic, detalii de execuție)
  • Montaj și punere în funcțiune sisteme HVAC, inclusiv rețele de distribuție a aerului amenajare camere curate și sali de operații (pereți, pardoseala, tavan, instalații electrice, instalații sanitare, instalații termice, gaze medicale)