Camere Curate - Sali de Operatii

Camere Curate, Sali de Operatii

Oferim un pachet complet de servicii: consultanta tehnica, proiectare, executie, pentru camere curate si sali de operatii, sau alte spatii unde calitatea aerului trebuie sa se incadreze in limitele prevazute de standardele internationale in domeniu (ex. ISO 14644 – Cleanrooms and associated controlled environments, GMP – Good Manufacturing Practice).

Echipa noastra are o experienta indelungata in elaborarea studiilor de pre-fezabilitate si fezabilitate, evaluarea sistemelor de climatizare si amenajarilor existente, cat si evaluarea costurilor necesare investitiei pentru diferite proiecte din domeniul medical, sanatate publica, cercetare-dezvoltare, microelectronica etc., care includ atat constructii noi, cat si reabilitari sau modernizari de cladiri/spatii.

Echipa noastra include specialisti romani si straini, experti tehnici si membrii in comitetele de lucru ale standardului ISO 14644.

Servicii oferite:

  • consultanta tehnica in domeniul camerelor curate (prevenirea si controlul contaminarii, circuite functionale)
  • intocmire documentatii (pre-fezabilitate, fezabilitate, audit)
  • management de proiect (coordonare lucrari de executie-montaj, urmarirea bugetelor si termenelor de executie)
  • proiectare sisteme HVAC si retele de distributie a aerului (proiect tehnic, detalii de executie)
  • montaj si punere in functiune sisteme HVAC, inclusiv retele de distributie a aerului
  • amenajare camere curate si sali de operatii (pereti, pardoseala, tavan, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, gaze medicale)