Service Echipamente

Service si Mentenanta

Indiferent daca avem o statie de purificat apa pentru alimentarea analizoarelor clinice, o hota de securitate pentru prepararea citostaticelor, o statie de osmoza inversa pentru alimentarea sterilizatoarelor cu abur sau chiar o instalatie de producere si distributie apa ultrapura din industria farmaceutica, acestea au nevoie de un program de intretinere si verificare periodica pentru a putea functiona in regimul de lucru dedica fiecarui tip din aplicatiile enumerate mai sus, si nu numai.
EDAS EXIM prin experienta, infrastructura si logistica Departamentului Service, asigura clientilor sai si a celor care au echipamente de purificare apa sau aer achizitionate de la alti furnizori, variante flexibile de contracte de service si mentenanta in raport cu importanta activitatii, a timpului de interventie solicitat si a numarului de verificari periodice.

Oferim servicii de mentenanta si service la cerere pentru:
– Instalatii de purificare apa prin osmza inversa, electrodeionizare sau ultrafiltrare;
– Instalatii de filtrare si dedurizare;
– Hote microbiologice de laborator si nise chimice;
– Echipamente de tratare a aerului pentru spatii clasificate/camera curate

Dispunem de un stoc consistent de piese de schimb si consumabile pentru majoritatea tipurilor de echipmente de purificare apa si aer.
Personalul de service are experienta solida in activitate de service fiind sustinut de o baza logistica adecvata acestui tip de activitate.