Ambulante și Unități Mobile

EDAS EXIM oferă soluții complete pentru unitățile mobile de intervenție, de la ambulanțe la centre de comandă sau vehicule de management al calamităților în conformitate cu cerințele Standardului European SR EN 1789:2020.

Oferim tehnologie de ultimă generație, de cea mai înaltă calitate, în care se regăsesc soluții adaptate situațiilor de asistență prespitalicească și prim ajutor, transport pacienți și vehicule de urgentă.

Gama noastră de produse cuprinde următoarele:

Ambulanțe rutiere de tip A1 adaptate pentru transportul unui singur pacient, ce nu este considerat pacient în urgență.

Ambulanțe rutiere de tip A2 adaptate pentru transportul unui pacient sau mai multor pacienți (pe targă/tărgi, scaun/scaune), ce nu sunt considerați pacienți în urgență.

Ambulanțe rutiere de tip B adaptate pentru transport, pentru primele îngrijiri și monitorizarea pacienților.

Ambulanțe rutiere de tip C adaptate pentru transport, îngrijire intensivă și monitorizarea pacienților.

Vehicule pentru Managementul Calamităților special proiectate, echipate și personalizate pentru nevoile fiecărui potențial client care își deșfășoară activitatea în gestionarea calamităților cu victime multiple.

Vehicule de Răspuns Integrat (unități complet modulare) compuse din containere pentru transportul și distribuția de echipamente grele și ușoare pentru intervenția în situații de catastrofe naturale sau prăbușiri de construcții civile.